Tehnička podrška
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O koncernu ETI

Od 1950. godine do sada ETI se razvio u vodećeg svetskog dobavljača proizvoda i usluga u oblasti električnih instalacija, kao i važnog proizvođača keramičkih proizvoda, alata i opreme, kao i proizvoda od plastike i tehničkog kaučuka.

Bitan element za strategiju porasta kompanije su njene ćerke firme u svetu i tesna saradnja sa izabranim strateškim partnerima.

ETI danas zapošljava više od 1500 radnika, a naši se proizvodi prodaju u više od 60 zemalja širom sveta. Kompanija puno investira u istraživanja i razvoj. ETI je jedno od prvih slovenačih preduzeća  koje je steklo sertifikat kvaliteta ISO 9001 i sertifikat za upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001. 

Uspeli smo da stvorimo međunarodno konkurentnu i razvojno orjentisanu grupaciju, čiji rast nisu uspeli da zausteve ni spoljni pritisci konkurencije ni recesija poslednjih godina.
Budućnost  i dalje gradimo na visokokvaltetnoj ponudi potpune palete proizvoda i usluga, na jačanju fleksibilnosti i konkurentnosti, na osvajanju novih proizvoda, a dobit ćemo i dalje investirati u znanje, tržište i tehnološki razvoj.

Vaša korpa je prazna.

Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšavanja iskustva

Kolačići

Za više informacija o upotrebi kolačića na ovoj stranici kliknite ovde.

Kolačići koji su obvezni za pravilno funkcionisanje web stranice

Analitički kolačići koje postavlja Google i drugi softver za analizu prometa

Kolačići sa društvenih mreža poput Youtubea, Facebooka, ...

Kompanija
Pružamo rešenja
od 1950
© Eti 2021