Upišite nekoliko riječi da pronađete sadržaj eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Nedavne pretrage
Tehnička podrška
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nova ETI priča

 

U ETI Grupi stalna ažuriranja su način života, ne samo u proizvodnom procesu, već iu drugim oblastima – posljednja je cjelokupna grafička slika kompanije koju smo uspješno ažurirali i dizajnirali u skladu sa aktuelnim trendovima.

 

ETI je prisutan na tržištu više od 72 godine. Kroz godine smo nadogradili i dopunili asortiman proizvoda, oblikovali svoju poziciju na tržištu i ime. Nadogradili smo i naše proizvodne procese – naši proizvodi iz najvažnijih proizvodnih grupa danas se proizvode na modernim automatiziranim linijama. Ažuriranja su konstanta u našoj kompaniji, ne samo u proizvodnom procesu, već iu drugim oblastima – jedno od njih je svakako i ukupna grafička slika kompanije koju smo godinama uspješno ažurirali i dizajnirali u skladu sa aktuelnim trendovima.

 

 

ETI je lice razvoja i napretka, što potvrđuje i nagrada Fabrika godine. Novi imidž ETI brenda, nadograđen za efikasniju, moderniju i lakšu upotrebu u digitalnom, virtuelnom i stvarnom okruženju, lansiran je sa novim ETI logom i sveobuhvatnim sloganom. Prebacite se na sigurnu budućnost (engleska verzija: "Prebacite se na sigurnu budućnost."). Nastavljamo razvoj identiteta ETI brenda novom komunikacijskom pričom, ažuriranom web-stranicom, ambalažom proizvoda i svim ostalim elementima koji su dio cjelokupne grafičke slike ETI-ja. Nova ukupna grafička slika, uprkos ažuriranju, zadržava prepoznatljivu ETI boju, koja je dio naše priče više od 20 godina.

 

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo obnovljeni identitet ETI-ja.


 

 

 

Vaša korpa je prazna.